Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksTjen måsen ud af bukserne

Sat på siden 04-01-2006

Nå, ja, stinkende rig bliver du måske ikke fra det ene øjeblik til det andet, men du kan da i hvert fald øge din indtjening gevaldigt bare ved at følge nogle få af rådene i de e-bøger og mini-kurser, der florerer på nettet.

Det hele drejer sig om Google Adsense. Nogle bøger/kurser koster omkring 100 dollars, andre er helt gratis.

Vidste du, hvor vigtigt det er at anbringe reklamen det rette sted? Og kender du tricket til at få gæsten til at få øje på den?

Har du tænkt over, at det er vigtigt, at din hjemmeside validerer, for at du kan tjene penge? Jo, endnu engang! Det kom bag på mig, men på den anden side kendte jeg i mange andre henseender vigtigheden af, at hjemmesiden validerede.

For nogle dage siden faldt jeg tilfældigt over en e-bog, der interesserer mig meget. Meeen den koster 97 dollars, så jeg venter lige lidt. Forfatteren lover ganske vist, at pengene hurtigt bliver tjent hjem igen, og der er da også pengene-tilbage-garanti på, men i december måned er der jo nok af andre ting at bruge penge på.

Men den bog, som du kan se her: www.kortlink.com/adsensesecrets, gennemgås Google Adsense-tips og tricks i detaljer.

Lidt senere samme dag snublede jeg igen over en Adsense-ebog. Bogen er ikke så tyk som den førnævnte, kun nogle og tyve sider, men kvaliteten ser ikke ud til at fejle noget. Jeg har allerede rettet en lille smule op på min hjemmeside, men jeg kan godt se, at der skal mere til.

Bogen var ikke alene gratis, men jeg har faktisk også fået tilladelse til at give den videre, så hvis du vil kende nogle af hemmelighederne bag brugen af Adsense, eller andre reklamer for den sags skyld, så ... be my guest! Hent bogen, som er på et let forståeligt engelsk, her: www.kortlink.com/adsensebog

Kunne du lide tippet? Abonner gratis på mine nyhedsmails og få friske tips hver uge: Tilmelding til Tips og tricks
Lige nu: Få e-bogen "701 Tips og Tricks" gratis (normalpris $11,83) ved tilmelding.


|