Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksPost-it-lignende sticker på hjemmesiden

Sat på siden 13-03-2006

Nogle tips er længe undervejs. Dette har jeg arbejdet på i flere måneder.

For nogle måneder siden besøgte jeg nemlig en hjemmeside, der havde en rigtig flot post-it-lignende sticker på hjemmesiden. Jeg blev straks overvældet af en følelse, der sagde: Sådan en må jeg også have!

Post t instant attention

Hvad gør man, når man ser noget på en hjemmeside, som man føler et brændende begær efter? Man tjekker naturligvis kildekoden ;-) Og deri læste jeg navnet på firmaet, der stod for disse smarte sedler.

Du kan se det her: www.kortlink.com/instantattention - Klik på Demo.

Flot, ikke? Jeg fandt siden i midten af december måned, altså for små tre måneder siden. Meeen ... jeg var ikke overbevist. For nogle få stickers er det ikke dyrt, men jeg vidste med mig selv, at med alle vores domæner, så ville jeg have brug for et meget stort, næsten ubegrænset, antal stickers, og så begyndte det at blive dyrt. Så kan I godt begynde at klikke reklamer noget hurtigere i hvert fald!

Så jeg søgte videre.

I denne uge fandt jeg så et alternativ. Kun 97 dollars én gang for alle! Det er lige sagen, hvis man gerne vil boltre sig i 3D-stickers.

post-it focus generator

Du kan se en gratis instruktionsvideo her: http://www.kortlink.com/focusgenerator -- på forsiden kan du endda se et eksempel på en at de sticky notes, man kan lave med programmet.

Jeg fandt mange på internettet, der foretrak sidstnævnte løsning, fordi den var billigere i det lange løb.

Men mig ... jeg bruger Mac, og imens man kan bruge Instant Attention med alle computere via en browser, så kræver sidstnævnte Windows af en slags, så jeg ledte videre. Og fandt ;-)

Wow! post-it

Sidstnævnte 3D post-it-lignende sticker er ikke ringere end de øvrige. Men du skal lave mere selv.

På hjemmesiden får du et gratis kursus, men hvis du synes, at det lyder for svært, kan du downloade billeder og scripts lige til at sætte på hjemmesiden. Der er endda lavet små videoklip, der er lettet at følge, og i løbet af meget kort tid kan du have dine egne stickers på hjemmesiden.

Prisen? Gratis! Men der er kun fire billeder at vælge imellem. Vil du have flere, koster det kun 27 dollars.

Du kan se et eksempel på sådan en sticker på www.tips-og-tricks.com/eksempler/popwin.html -- men skynd dig! Du har kun 15 sekunder til at klikke på noten, før den forsvinder.

Måske ville den være god til en spionside også? ;-)

Kunne du lide tippet? Abonner gratis på mine nyhedsmails og få friske tips hver uge: Tilmelding til Tips og tricks
Lige nu: Få e-bogen "701 Tips og Tricks" gratis (normalpris $11,83) ved tilmelding.


|