Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksNy besøgstæller

Sat på siden 14-03-2008

Dennis, som har været med til at lave produktet, har sendt mig et tip om en ny type besøgstæller. Jeg har testet den ved at sætte den på Tips og Tricks' hjemmeside, så måske har du allerede set den.

Udseendet er yderst diskret! Meget pænt, faktisk. Lige nu er der to forskellige grafiske elementer (hvoraf det ene kan vælges i flere farver) og en usynlig. Usynlige tæller skal man betale for andre steder, men her er det hele gratis.

Besøgstællere

Antallet af besøgende opdateres hele tiden, mens du sidder og kigger på skærmen. Du behøver altså ikke at logge på igen eller genindlæse siden i din browser.

Du behøver heller ikke at tilmelde dig. Alt, hvad du skal gøre er, at klikke på Opret, og så får du en kode, du kan sætte på hjemmesiden.

Koden validerer ikke helt, men det er let at rette op på. Hvad der til gengæld ikke helt passer mig er, at statistikken er offentlig. Enhver kan gå ind og se, hvor mange gæster, man har haft, hvor de kommer fra osv. Der kan være hemmeligheder der, man ikke ønsker at dele.

På hjemmesiden kan du også se nogle toplister, hvor Tips og Tricks er på førstepladsen af to af dem lige nu. Det kan desværre hurtigt ændre sig.

Tælleren er værd at prøve. Du kan hente den her:

www.livecounter.dk

Kunne du lide tippet? Abonner gratis på mine nyhedsmails og få friske tips hver uge: Tilmelding til Tips og tricks
Lige nu: Få e-bogen "701 Tips og Tricks" gratis (normalpris $11,83) ved tilmelding.


|