Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksHvad søger folk efter?

Sat på siden 23-05-2005

For du går i gang med at lave en e-bog, en hjemmeside, et produkt, en service-ydelse eller hvad det nu skal være, som du har lyst til at sælge, så er det værd at vide, om folk overhovedet er interesserede, og hvad de lige præcis vil have.

Hvis du fx vil lave en hjemmeside, hvor du bringer opskrifter på dine yndlingsretter, så er det det meget godt at vide, at du ikke skal skrive "mad opskrifter" i overskriften, ikke? Denne stavøfjel er der nemlig kun 69 brugere, der har søgt efter i april måned, mens hele 392 har søgt efter "madopskrifter", og 518 har søgt efter "opskrifter" generelt.

Kunne du tænke dig at vide, hvor du finder ud af den slags oplysninger? Jeg fortæller dig det lige om lidt.

Men først vil jeg lige fortælle dig, at denne side faktisk hjalp mig med at finde ud af, at der nok er interesse for et hæfte, som jeg godt kunne tænke mig at skrive. Jeg vil nemlig gerne lave scrapbooking, men jeg er af den dovne og nærige type. Jeg vil ikke fare ud og købe karton, stof, skabeloner, lim og meget andet, som skal til, hvis man vil skære i sine egne papirbilleder. Jeg vil meget hellere lave det hele let, elegant og med fortrydelsesret på computeren.

Så da jeg søgte på "scrapbooking", så jeg, at det havde hele 146.709 personer søgt på i april, og "digital scrapbooking" kom ind på en pæn 2. plads i denne kategori med 7.178 søgninger.

Spændende, ikke?

Nå, men du vil gerne vide, hvor du kan finde ud af alt det? Jamen, det kan du på http://inventory.overture.com/

Kunne du lide tippet? Abonner gratis på mine nyhedsmails og få friske tips hver uge: Tilmelding til Tips og tricks
Lige nu: Få e-bogen "701 Tips og Tricks" gratis (normalpris $11,83) ved tilmelding.


|