Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksHurtig genvej til PayPal

Sat på siden 23-11-2005

Bruger du PayPal?

Det er faktisk det mest geniale betalings-system, der findes. Uanset om dine venner, bekendte eller kunder har en PayPal-konto eller ej, kan de sende dig penge.

Uanset om de har en PayPal-konto eller ej, kan du sende dem penge eller betale for en vare eller ydelse.

PayPal findes i Europa, og du kan få kontoen til at benytte euro. Hvis du ønsker at få pengene overført til din bank i Danmark, omregnes beløbet til danske kroner, før det sendes. Men der er masser af muligheder for blot at betale med kontoen på nettet, så der er faktisk ingen grund til overhovedet at overføre pengene.

Hvis du bruger PayPal, er du nok vant til at skrive "www.paypal.com" i adresselinjen, men der er faktisk en hurtigere vej. Bare tast: "x.com" ...

I Explorer kan du også blot skrive "x" og taste Ctrl+Enter for at få tilføjet .com. I FireFox og Opera kan du slet og ret skrive "x" og taste Enter. Endnu lettere og hurtigere.

Har du endnu ingen PayPal-konto? Du kan oprette den her: www.kortlink.com/paypal -- På den måde er det let at få en international konto, der kan bruges over hele verden.Kunne du lide tippet? Del det med dine venner.


|