Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksGratis WYSIWYG hjemmesideprogram

Sat på siden 30-08-2007

Jeg er altid skeptisk med hensyn til hjemmesideprogrammer, fordi hvad er det for nogle koder, der kommer ud af det? Jeg har set så meget juks på nettet, også lavet af såkaldte "webmastre", he!

Et kriterie, der er meget, meget vigtigt at gå efter, er, om hjemmesiderne validerer. Det vil sige om de følger den norm, der er vedtaget, og som kan tjekkes på W3C's hjemmeside.

Der er mange grunde til, at det er vigtigt. Det har betydning for, om din side bliver godt placeret i søgemaskinerne, og det har betydning for, om handikappede kan se din side. Det har også betydning for, hvordan din side ser ud i forskellige browsere.

Det er med stor glæde, at jeg her kan præsentere dig for et program, der ikke alene er let at bruge, men også er gratis, og vigtigst - de sider, du laver med det, validerer. Ingen ugyldig kode her, i hvert fald ikke på de sider, jeg har tjekket.

Se her, hvordan du indsætter et billede på siden: Indsæt et billede på siden

Selve brugerfladen ser sådan her ud: Så let er det at lave hjemmesiden. Du bruger programmet lige så let, som du bruger et tekstbehandlingsprogram. Du skriver, klikker for at indsætte billeder, klikker for at lave tabeller m.m.

De mere nørdede af os kan endda se HTML-koden på siden og derved nemt indsætte scripts eller lignende: HTML-koden i programmet - du klikker bare på fanebladet forneden for at skifte imellem visningerne.

Ulemper ved programmet? Lige nu har jeg kun set to: Det er ikke oversat til dansk, og værre: Det er kun til Windows.

Hent programmet gratis via dette link: www.tips-og-tricks.com/gratis/hjemmesideprogram.html

Kunne du lide tippet? Abonner gratis på mine nyhedsmails og få friske tips hver uge: Tilmelding til Tips og tricks
Lige nu: Få e-bogen "701 Tips og Tricks" gratis (normalpris $11,83) ved tilmelding.


|