Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksFotoalbum og subdomæne med 500 MB

Sat på siden 02-10-2008

Som du ved, plejer jeg stort set altid at teste de tips, jeg bringer, før du får dem. Det kunne jeg desværre ikke med dette tip, der ellers lyder ganske spændende: Du får gratis et fotoalbum og et subdomæne med 500 MB plads.

Årsagen til, at jeg ikke har testet det, er ikke, at jeg ikke gider, men jeg blev afvist ved døren. Mit postnummer var (ganske korrekt) ikke et gyldigt dansk postnummer, og da jeg ville skrive og spørge, om de trods deres betingelser ikke optog ikke-danskere, fik jeg mailen retur med besked om, at de ikke kendte mig.

Det skal imidlertid ikke forhindre dig i at udnytte tilbuddet, hvis du altså bor i Danmark.

Det er muligt at give album en overskrift, beskytte med password og også at sende billeder med e-mail. Det sidste fungerer på en ret smart måde, fortæller Thomas, som har sendt mig tippet:

1) Opret albummet.
2) Send billede til den e-mail, der er relateret til album.

Denne e-mail kan deles med andre, så fx en familie eller en gruppe kan lave et album sammen. Du får også en e-mail-adresse, der kan bruges til at oprette nye album ved at sende en e-mail. Emnefeltet bliver titlen på album. Meget nemt, meget enkelt og brugbart, hvis du f.eks. er på ferie eller ønsker at sende billeder via en mobil enhed.

Tilmeld dig på http://megapixel.dk

Tak til Thomas fra Netpressen.dk for dette tip.Kunne du lide tippet? Del det med dine venner.


|